Handbalistul român Marian Cozma a fost înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria

Standard

Dramă în handbalul românesc. Pivotul naţionalei de handbal, Marian Cozma, a fost înjunghiat în inimă, azi noapte, într-un club din Ungaria de localnici de etnie rromă. Marian Cozma a murit la două ore de la incident.
Handbalistul român Marian Cozma sărbătorea, alături de alţi prieteni, naşterea unui copil al unui coechipier de la echipa maghiară Vezsprem, a declarat, pentru NewsIn, preşedintele FRH, Cristian Gaţu.

Din cele povestite de martorii aflaţi în local în momentul producerii incidentului, Marian Cozma şi coechipierii săi sărbătoareau la o masă, iar la o altă masă era un alt grup de localnici de etnie rromă. La un moment dat, între cele două grupuri s-a iscat un scandal. Handbalistul român a fost înjunghiat în inimă. Unul dintre coechipierii lui Cozma a fost înjunghiat în rinichi, în timp ce celălalt handbalist a fost lovit la cap şi a fost diagnosticat cu grave traumatisme cranio-cerebrale.

Medicii au încercat mai bine de două ore să-l salveze pe handbalistul român, dar totul a fost în zadar.

Poliţia din Ungaria a demarat o anchetă pentru a elucida împrejurimile în care s-a produs evenimentul.

În 2005, pe vremea când juca la Dinamo, handbalistul a fost bătut şi înjunghiat de opt persoane, şi s-a ales cu o plagă injunghiată în apropierea coloanei vertebrale, lungă de opt centimetri şi adâncă de trei. În mod miraculos, la doar câteva luni, a revenit pe teren.

Marian Cozma ar fi împlinit 27 de ani pe opt septembrie. Era cunoscut în lumea handbalului sub numele de „Păsărilă”, datorită înălţimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat şi la Campionatul Mondial din Croaţia, de la începutul acestui an, dar la finalul competiţiei a anunţat că nu va mai evolua pentru echipa naţională. Marian Cozma era legitimat la echipa maghiară Veszprem.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s