A murit lovit de fulger pe malul Crisului

Standard

Florin Iuliu Sabău avea 18 ani şi terminase clasa a Xll-a A la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”. Sâmbătă, a plecat de acasă pe la prânz. La ora 12 a fost la şcoală, unde avea pregătire, împreună cu colegii, pentru examenul de educaţie fizică, după care a plecat la un profesor de matematică care îl medita pentru examenul de matematică.
Când a terminat, în jurul orei 16, a pornit spre casă. A fost prins însă de furtună pe malul Crişului Repede, pe Calea Mareşal Averescu, şi a fost lovit de un fulger în momentul în care vorbea la telefon.

Pot sa spun ca il cunosteam din privire.Dupa cum scrie si in articolul de pe Bihoreanul anul asta a terminat a XII-a in Vuia.Il vazusem tot anul prin scoala… in fine…nu pot sa spun decat ca este o tragedie.. abia isi incepea viata… maine incepea si bac-ul ….
nu pot spune decat c’est la vie…. chiar daca este prea devreme….
Am pus un video pe care probabil i l-au facut colegii… fosta XII A …

Reclame

4 răspunsuri »

  1. ah, niciodata nu-l voi uita pe florin. am intrat in contact cu el de cateva ori. era un baiat exceptional. vestea mi-a picat foarte rau. s-a intamplat fix inainte de ziua mea de nastere unde l-am si invitat. nu mi-am mai tinut-o dupa ce am aflat tragica veste. da si dupa cum zice criss, cand te astepti mai putin atunci o patesti. 😦

  2. pacat…nu inteleg uneori de ce criminalii si oamenii rai nu patesc nimic,iar in locul lo si se duc sufletele inocente,corecte,nevinovate mult mai repede decat trebuie…

    Viata uneori chiar nu mi se pare corecta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s