The Host(Gazda)

Standard

Melanie Stryder refuza sa se stinga. Lumea noastra a fost invadata de un dusman invizibil. Oamenii devin gazde pentru acesti invadatori, mintile le sunt luate, în timp ce corpurile lor ramân intacte si îsi continua vietile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Când Melanie, unul dintre putinii oameni salbatici în viata, este capturata, are convingerea ca i-a sosit sfârsitul.

Wanderer, sufletul invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizata despre provocarile cauzate de trairea în corpul unui om: emotiile covârsitoare, multitudinea de simturi, memoriile prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se astepta: vechiul chirias al corpului refuza sa renunte la posesiunile mintii ei. Wanderer îi pune la încercare gândurile lui Melanie, sperând sa descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenti. În schimb, Melanie îi umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre barbatul pe care îl iubeste Jared, un om care înca îsi duce traiul în clandestinitate. Incapabila sa se desparta de dorintele corpului lui Melanie,Wanderer începe sa tânjeasca dupa un om a carui demascare facea parte dintre însarcinarile ei. Când fortele exterioare le transforma pe Wanderer si pe Melanie în aliate, ele se pregatesc sa plece în cautarea omului pe care ambele îl iubesc, cautare ce se dovedeste a fi periculoasa si nesigura.

Una dintre cele mai de succes scriitoare din ziua de azi, Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii Amurg, ne ofera un roman de neuitat despre perseverenta iubirii si despre ce înseamna sa fii om.

Eu personal inca nu am citit cartea,dar am auzit o multime de lucruri bune despre ea si despre actiunea cartii.Am pus-o pe lista cartilor pe care planuiesc sa le citesc.Mi se pare interesanta descrierea si ma atrage foarte mult si faptul ca ii scrisa de nimeni alta decat Stephanie Mayer.Dupa ce o termin,promit ca voi scrie o parere despre ceea ce am citit,dar mai intai sa fac rost de carte :)).

Ce parere aveti despre „The host”? 😀

Reclame

4 răspunsuri »

  1. Cartea este foarte frumoasa.Chiar merita citita,va asigur ca nu o sa va pierdeti vremea..e chiar superba.E lunga dar interesanta.Cand o sa am timp o sa o mai citesc odata.Stephanie Mayer are un talent aparte in a scrie…imi place f mult modul ei de-a vorbi..:X

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s