Filmul săptămânii – Killers

Standard


Am fost acum vreo doua saptamani la film cu o prietena.Am ales o comedie. Se numeste Killers sau in romana Un Cuplu Mortal.In rolurile principale sunt Katherine Heigl(Jen) & Ashton Kutcher(Spencer).

Trailer:

Povestea:

După ce a fost lăsătă cu ochii în soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede în dragoste la fel de mult cât crede şi în Moş Crăciun. Şi pentru ca situaţia să devină şi mai greu de suportat, Jen este forţată să … plece în vacanţa cu părinţii. În luxoasa Riviera franceză îl întâlneşte pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cât de arătos pe atât de amuzant, care în acel moment părea să fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Deşi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un soţ exemplar si nimic nu pare să le tulbure viata liniştită din suburbie. Asta până în ziua în care Spencer aniversează 30 de ani şi gloanţele încep să şuiere în jurul lor. La propriu.
În timp ce sunt hăituiţi de trei ucigaşi periculoşi, Jen află cu stupoare că Spencer este de fapt un asasin plătit, în slujba guvernului. Conform clasicului ,,împreună la bine şi la greu’’, ea experimentează pe propria piele ce înseamnă să fie nevastă de James Bond şi începe chiar să se priceapă la asta. Urmăririle periculoase devin repede un stil de viata pentru Jen şi mariajul lor idilic se transformă într-o aventură haotică memorabilă.

In mare e un film bunicel. Nota mea pentru el e 9.15 doar pentru ca povestea nu e ceva iesit din comun.Mai toate filmele care ies azi pe piata au povestea asemanatoare… la fel ca si The Bounty Hunter sau The Back-Up Plan. E un film care e bun de pierdut timpul 🙂 asa ca… daca nu aveti ce face puteti merge la cinema sa-l mai vedeti inca sau va uitati online pe vreun site de filme. 🙂

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Mai sincer nu ma atrage plot-ul filmului 😕 desi pare dragut dar nu ma atrage :)) .

    Auzi…saptamana viitoare o sa scriu eu despre filmul „Remember Me” cu Robert Pattinson :> .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s