Împăratul Mării (Emperor of the Sea)

Standard

Se pare ca dupa TVR 1 s-a mai „molipsit” o televiziune de „virusul” serialelor coreene! Ghiciti care? National Tv! Din luna iunie 2011 au inceput difuzarea serialului coreean denumit Împăratul mării sau Emperor of the Sea! Dupa cele 8 seriale coreene de la TVR1 : “Giuvaerul Palatului” , “Furtuna la palat” , “Secretele palatului” , “Cronicile frumoasei luptatoare“, “Legendele palatului: Doctorul Hur Jun” , “Legendele palatului: Printul Jumong” , “Legendele palatului: Cobcubina Regelui” si „Legendele palatului : Kim Suro, Regele de fier„.

Serialul ruleaza de luni pana joi de la 20:15 si in reluare de la 10:30 dimineata.

Bazat pe viata unei personalitati istorice reale, serialul “Emperor of the Sea” este o epopee coreeana ecranizata dupa romanul lui Choi In Ho. Choi Soo Jong interpreteaza rolul lui Jang Bogo, cel care se ridica de la statutul de sclav la cel de comandant militar si, apoi, negustor de succes. Actiunea se petrece in timpul dinastiei Silla (787-846). De-a lungul drumului sau, Jang Bogo se lupta cu piratii si este prins intr-o rivalitate acerba cu Madam Jami, o nobila din Silla, care vrea sa detina drepturile comerciale
in Marea de Sud.

Reclame

3 răspunsuri »

  1. Pur si simplu nu imi place calitatea imaginii de pe national tv,poate doar la mien e asa,dar culorile par spalacite si nu imi place.Cum nu verau sa imi ocup toata ziua cu seriale din cele doua (trei daca punem la socoteala serialele chinezesti de pe tvr 2) o sa aleg TVR 1.

  2. bun gasit!
    Este un serial bun in care nu vom intalni lumea eleganta de la curtea regala, dar sigur nu ne vom plictisi deloc deoarece aici lumea este destul de pestrita si lupta cu multa indarjire pentru a castiga faima, bani si nu in ultimul rand dragostea si apreciere. Intalnim actori cunoscuti din alte seriale si sigur nu veti fi dezamagiti de prestatia lor si chiar o sa va placa acest serial din toate punctele de vedere. Va urez vizionare placuta si cat mai multe comentarii…

  3. Este un film remarcabil! Merita vizionat! Chiar dak este foarte trist, actorul Song Il Gook joaca formidabil. Este pe al doilea loc in film dupa Jang Bogo, insa asta nu-l impidica deloc sa fie cel mai bun; dupa mn el este! Actrita So Ae joaca si ea ft. bn. Ceea ce-mi pare rau este ca ea se indragosteste de Jang Bogo si nicidecum de Yeom Moony… De asta imi pare cel ma rau! Insa filmul este de admirat si eu m-am uitat la el cu mare placere! Vizionare placuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s