Oradea

Standard

Ce am invatat la orele de romana din liceu? Pentru un articol iti trebuie un titlu cat de cat relevant. Cred ca „Oradea” e un titlu bun!
Avand in vedere ca scriu pe blog doar din Pasti in Craciun [cum s-ar zice], am zis sa scriu un articol despre ce se mai intampla prin Oradea.
Sa o luam pas cu pas, citind site-urile de stiri locale.
+ Melodia saptamanii! 😀

Bihon.ro ne spune a nu stiu cata oara ca se deschide Oradea Shopping City, marea deschidere fiind programata pe 14 octombrie. Sunt tare curioasa daca e mai tare ca Lotusul dupa ce s-a extins. Firme ca Zara, Stradivarius, New Yorker, Adidas, Arena , etc sunt deja prezete la Lotus. Sunt tare curioasa ce va fi si cu fostul Tiago a.k.a Oradea Shopping City!

Oradea concureaza pentru capitala verde a Romaniei. Poate concura pt capitala verde a Romaniei? Eu as spune sa ne inscriem la capitala de beton a Romaniei… fara alte comentarii! 😀

Incepe Toamna Oradeana! 🙂 Programul il puteti gasi aici.

Va urma….

Si va las cu o melodie buna de dans! 🙂 Cum probabil nu ati mai vazut pe blogul asta! Sa promovam cultura si traditiile zonei natale, nu? 🙂 O Bihoreana parca suna bina acum, cu hidede. Pentru cei ce nu stiu ce e hidedea, wikipedia ofera o explicatie acceptabila!

Si cu asta am rezolvat si melodia saptamanii! 🙂

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

  2. abia astept „Toamna Oradeana” dar cred ca mai sunt ceva evenimente inainte,nu stiu ce festival.
    merge bine si o hidede cu specific local 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s